mer pyssel i helgen...

Det har varit så mkt de senaste dagarna att jag varken har hunnit pyssla elr blogga.. Men i helgen tänkte ja komma igång med något nytt pyssel. ska dessutom bli klar med amigurumin jag började på för två dar sen, min lillasyster önskar sig en amigurumi i julklapp, Så började på den istället för att fortsätta med hunden och/eller dinosaurien (se tidigare inlägg). Berättar inte vad det är för en figur, det får ni se sen ;)
Kaninen jag gjorde (se t. inlägg) har jag inte orkat montera ihop än haha! x) får väl också göra det i helgen... *mkt man ska göra då..! Aja! Ha en trevlig kväll! Själv måste ja plugga franska.. Mindre kul...

Au revoir!

//Linnea ♥

Kumihimo...

Kumihimo armband på gång, kanske ger det till underbara Nea pea! Har Gult, rosa och vit garn. Va tycks? 

Kramar Ellen!! ♥

Sorry...

Sorry, har inte hunnit bloggat! Kom precis hem från Judon och har inte haft tid tidigare men bloggar nog inget idag men i morgon! :)


Kramisar Ellen ♥

Är påväg till hästapollen ;) tänkte ja sku...

mms_img30807 (MMS)

Är påväg till hästapollen ;) tänkte ja skulle träna lite dressyr på banan. Undrar hur det går! Han har ju en att tendens att vilja hem nästan hela tiden :P //Linnea <3


"Slappdan" bestod av....

Slappdan bestod av dator (såklart), IPod, täcke (ifall det blev kallt :P ) och tv! Jag låg på soffan nästan hela dan, gick upp och baka pepparkakor som jag hade glasyr på men resten av dan har spenderades på soffan, tittar nu på Harry Potter (vet inte vilken). Ha en bra kväll med massor av mys!!! Kommentera gärna vad ni ska göra nu på kvällen! XD


Kramar Ellen ♥

Min dag kommer mest bestå av det där på bi...

mms_img26908 (MMS)

Min dag kommer mest bestå av det där på bilden...Läxor. Har prov på ons och jag måste värkligen plugga eftersom jag inte kan någonting haha ;) Men ska väl ändå hinna med att få ihop något litet pyssel ! Vill också tacka för alla besöken! Och glöm inte att skriva en kommentar när du ändå e här! ;) Enjoy! //Linnea


Diddle grej XD



Hittade en gammal Diddle som åker källke med några andra figurer (Vet inte vad dom heter) som jag satte på ett hänge så att man kan ha den på väskor t.ex.


Kramar Ellen♥

Ellen är just nu hemma hos mig, ni kan nog...

mms_img56392 (MMS)

Ellen är just nu hemma hos mig, ni kan nog lista ut vad vi gör för något haha ;) jag Håller just nu på att b.la virka en dinosaurie! Bild kommer när den är klar! //Linnea


Vinter halsduk!

Håller på med en stickad halsduk till min mamma i julklapp. Köpte garnet med min mormor där vi också såg själva "mönstret". Jag använder nr 15 på stickorna, väldigt roliga att ha i handen. Om det är någon som är intresserad av att vet hur man gör den långa (där det är en lång maska) delen så är det bara att kommentera! Kan även göra ett inlägg snart där jag visar hur den jag gjorde till mig själv blev!
Kramissar Ellen

BARA EN MÅNAD TILL JUL!! ♥♥♥♥

Från idag är det bara 1 månad till julafton! Undrar vad man ska ge till familjen! Komm gärna med ideer på vad jag ska ge min 20 åriga kusin!
God jul i förskott!!
Kramar Ellen ♥

Lila halsduk

Är klar med den virkade halsduken! Här kommer en bild! :)




Undra vad jag ska börja på för nytt handarbete nu? Sticka något kanske? Eller virka en mössa i samma garn som halsduken? och kom gärna själva med förslag på saker ja kan göra, alltid roligt att testa något nytt! :)


//Linnea♥

Panik!!

Panik kan man lungt säga! Har två möss (Torsten och Olof) och idag när jag kom hem så upptäkte jag ett hål i buren och min ena mus Torsten hade smitit så jag min pappa och lillebror fick leta efter honnom, men vi hittade honnom under min systers säng! Tur, sen fick jag låna Neas gamla bur!
Kram Ellen

Vill ha :3

Singer Tradition 2273
[bild tagen från  http://www.skapamer.se]


Jag är abslout inget bra på att sy på symaskin och har aldrig varit det! Men visst vill ja lära mig! Önskar mig nämligen en i julklapp. Den som ja sydde på några ggr förut var stenålder och gick tillslut sönder! Men tänk att kunna sy lite kläder etc, kul? :) 
Det mest avancerade jag någonsin sytt var en tunnika, fast det kan väl inte räknas som att jag gjorde den när syslöjdsläraren hjälpte mig med hela ;) Så i det stora hela så har jag faktist inte sytt något rkt klädesplagg haha! :P



//Linnea♥





Detta gör jag just nu....









Som ni ser så håller ja just nu på med tre olika saker;
En halsduk som virkas och som faktist snart är klar!
En liten söt amigurumi.
Och så ett Kumihimo armband. Ett roligt sätt att göra armband på eftersom man kan kombinera så många olika färger, De tar inte så lång tid att göra och så blir de blir rkt fina! Man kan också hitta på egna mönster! (:

Om det är flera som är intresserade av att kunna göra sådana här armband så kan jag lägga upp en video där jag visar hur man gör! (: 
Måste bara få tillräckligt många intresserade för att jag ska orka göra en video! :)



//Linnea ♥

halsband x2






två söta halsband gjorda i pärlplattor (;

Min lillasyster hade de på sig medans ja fotade, hon tkr det e jättecoolt att hon får vara med på bloggen haha! :P gulligt! 

Tack också för alla besöken! redan första dagen trillade det in några stycken och sen har det bara ökat! :)


//Linnea♥

Charlie Chaplin ♥

Ett mobilsmycke som (ska) liknar Charlie Chaplin. Gjorde det för typ en månad sen men gillar den!
Tyckss??
Kram Ellen!

Amigurumi (?)





Är snart klar med min första (!) amigurumi! Ska bara göra benen, montera ihop den och sätta dit två små ögon samt en liten nos. 
Kan ni gissa vilket litet djur ja gör? (:


//Linnea♥

söta örhängen






två par söta örhängen ja gjorde för typ några veckor sen :)
tycks?



//Linnea ♥


Pysselblogg

Vi som startat denna blogg heter Ellen och Linnea och är 11 och 13 år gamla, I denna blogg kommer vi (som ni nog förstår) lägga upp allt vi gör och skapar, allt från små amigurumi till klädesplagg, Header kommer inom kort, design också, 

kram :)