Känner mig trööt!!

Som rubriken säger känner jag mig helt förstörd! Nea sov över här i natt för mina föreldrar va på 50 fest! Vi åt massor av godis och chips! Och så såg vi på mello. Sen efter det gick Scooby Doo på 6 och så kollade vi på den tills den sluta 23.15 och då hoppade vi i sängs! Är somsagt helt galet trött! Men jag har ändå plötsligt fått sån lust att göra något, vi kollade på Bad teatcher i morse, och jag har ingen rolig film att se på! Jätte tråkigt har jag, någon som har något tips på vad jag kan göra?
Bilden är tagen från google!


//Trötta hälsningar från Ellen!

God morgon, ingen sovmorgon här minsan!

God morgon alla! Några har säkert inte gått upp men jag minsan har varit vaken sen 8 för jag ska och spela handbolls matcher! Jag gillar inte när det är matcher på helgen, den är ju till för att slappa. Men men hoppas vi vinner idag så heja på oss!



//Ellen

Sorry...

Asså förlåt för att jag inte har bloggat något men har haft jättemycket i skolan och så har jag även en annan blogg att blogga på. Det har faktist inte blivit så mkt pyssel på senare tid heller. Måste bättra mig! ;)
Nu är ja iaf hos Ellen och hare gött ;) 
haha hon har somnat ;) ♥



//Nea :)



Sjuk! ;(

Hejsan! Sitter just nu här hemma med MTV på och har tråkigt!! Jag har haft feber sen i Torsdags förra veckan, och jag har verkligen inte orkat att pyssla men jag har tänkt att jag ska sy något, men vet inte vad bara! Har ni några bra ideér? 


Hoppas jag blir frisk snart! Ellen ♥